Film

Verliefd op Bali

Verliefd op Bali

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden!

Verliefd op Bali
Still De Piraten Van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden!

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Still Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft

In deze nieuwe romantische komedie wordt de Marokkaans-Nederlandse Yasmine heen en weer geslingerd tussen de verwachtingen van haar familie en haar eigen ambities.

Marokkaanse Bruiloft
Still Zwanger en Co

Zwanger & Co

Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? De familie van Merel wordt in rap tempo groter en stuk voor stuk worden ze op de proef gesteld als (aankomend-) ouder.

Zwanger & Co
Luizenmoeder - De Film

Luizenmoeder - De Film

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen.

Luizenmoeder - De Film
Filmshot De piraten van hiernaast

De Piraten Van Hiernaast

In DE PIRATEN VAN HIERNAAST wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus.

De Piraten Van Hiernaast
Onze jongens in miami

Onze Jongens In Miami

Wanneer de charismatische stripper Jorrit (Jim Bakkum) weer vrijgezel is, weet zijn beste vriend Bas (Martijn Fischer) hem over te halen om een stripclub te openen in het bruisende nachtleven van Miami.

Onze Jongens In Miami
Filmshot De Beentjes van Sint Hildegard

De Beentjes Van Sint-Hildegard

Jan (Herman Finkers) al 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege). Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de overzorgzaamheid wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt.

De Beentjes Van Sint-Hildegard
Filmshot Verliefd op Cuba

Verliefd Op Cuba

Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Eén telefoontje uit Cuba zet alles op z’n kop: Maartje, de twintigjarige dochter van Loes wil trouwen met de Cubaanse Carlos...

Verliefd Op Cuba
Mannen van Mars

Mannen Van Mars

Drie schoolvrienden keren terug naar Het Marsman College voor de reünie van hun middelbare school. Hun levens zien er 25 jaar later behoorlijk anders uit, maar 40 is het nieuwe 20 en alle mannen worden knapper naarmate ze ouder worden... of toch niet?

Mannen Van Mars
Filmshot Gek van geluk

Gek Van Geluk

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen...

Gek Van Geluk
Onze jongens in Miami

Onze Jongens

Bas (Martijn Fischer) heeft een bouwbedrijf en de zaken lopen niet echt goed. Toch neemt hij Jorrit (Jim Bakkum) aan in zijn bedrijf.

Onze Jongens
Filmshot film Rokjesdag

Rokjesdag

Veertien personages beproeven hun geluk in de liefde. Het eerste deel van de avond volgt de regels van het spel: er wordt gepraat, een beetje gekookt maar vooral schaamteloos geflirt.

Rokjesdag
Filmshot Apenstreken

Apenstreken

Apenstreken, een reis terug in de tijd. Samen met de streken van Aap, de aandoenlijke avonturen van de kinderen en de grappige wijsheden van Teun en de andere ouders is Apestreken een film voor oud en jong.

Apenstreken
Filmshot Toscaanse Bruiloft

Toscaanse Bruiloft

Toscane, de Italiaanse streek met de mooiste wijnen en schitterende steden als Florence en Sienna, is ook de ideale plek om je droombruiloft te vieren.

Toscaanse Bruiloft
Filmshot Verliefd op Ibiza

Verliefd Op Ibiza

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op de verkeerde mannen, de juiste personen, en op Ibiza.

Verliefd Op Ibiza
Filmshot Bennie Stout

Bennie Stout

De avonturen familiefilm Bennie Stout speelt zich af in de jaren '30. Benjamin Stout doet zijn naam eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten.

Bennie Stout
Filmshot Bodylanguage

Body Language

Net als de vijf beste Nederlandse danscrews naar een wedstrijd in New York vertrekken, wordt hun subsidie ingetrokken. De reis lijkt definitief niet door te gaan.

Body Language
Filmshot Foeksia de miniheks

Foeksia De Miniheks

Een groot avontuur begint soms met een klein eitje. Dat ontdekt de tovenaar Kwark als hij in het Heksenbos een ei vindt, waar geen vogel uit komt, maar een klein meisje...

Foeksia De Miniheks
Meer