Verliefd Op Cuba

Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Eén telefoontje uit Cuba zet alles op z’n kop: Maartje, de twintigjarige dochter van Loes wil trouwen met de Cubaanse Carlos. Het is ware liefde, zegt haar dochter. Maar ware liefde, wat is dat eigenlijk? Loes gelooft er niet meer in.
Daarnaast vindt Loes Maartje toch echt te jong om te trouwen en ze reist naar Cuba om haar dochter daarvan te overtuigen. Met als gevolg: een breuk tussen moeder en dochter. Maartje en Loes moeten zich op een nieuwe manier tot elkaar leren verhouden, een uitdaging voor elke moeder die haar dochter volwassen moet laten worden.
Op het exotische eiland ontmoet Loes de charmante Juan… Een Nederlander die zich jaren geleden op Cuba heeft gevestigd. Hij laat Loes zien hoe te leven en leert haar opnieuw lief te hebben. Ex-man Alex en zijn vriendin Machteld zijn ook naar Cuba afgereisd. Als Loes en Alex na een avondje drinken weer met elkaar in bed belanden wordt het ingewikkeld. Is terug naar het verleden nou wel een goed idee?
Loes ontdekt dat je nooit zeker weet hoe de toekomst gaat lopen, of iemand van je houdt. Dat het onbekende de liefde juist zo’n mooi avontuur maakt.

Credits

Producenten: Johan Nijenhuis en Ingmar Menning
Regie: Johan Nijenhuis
Scenario: Annelou Verboon
Distributie: Entertainment One Benelux
Bioscooprelease: 14 februari 2019