Televisie

Televisieserie Joco Media 'Zomer zonder Mama'

Zomer Zonder Mama

Vlakbij het huis van oma is een AZC gekomen. Eén meisje (Rana, ook 10) valt op. Ze draagt felgekleurde kleren. Suzan is gefascineerd door haar, tot ongenoegen van vriendinnen Joke en Simone.

Zomer Zonder Mama
Televisieserie Joco Media 'Als de dijken breken'

Als De Dijken Breken

Door toenemende regenval, het smelten van het poolijs en onstuimige rivieren is de kans op een totale overstroming reëel aanwezig. In deze ambitieuze zesdelige ensemble/mozaïek-serie zien we...

Als De Dijken Breken
Televisieserie Joco Media 'Trollie'

Trollie

De tienjarige boekenwurm en loner Max viert kerst dit jaar samen met zijn familie in het oude landhuis van zijn oma, hoog in de bergen. Op de heenreis vindt Max een bijzondere voetafdruk in de sneeuw...

Trollie
Televisieserie Joco Media 'Rechercheur Ria'

Rechercheur Ria

In deze humoristische politieserie zien we Ellen Pieters in de rol van Rechercheur Ria, een alleenstaande moeder van een bijdehante tweeling.

Rechercheur Ria
Televisieserie Joco Media 'De Leeuwenkuil'

De Leeuwenkuil

Daniël en Suzina Durvers zijn geen gewone kinderen, die in een gewoon huis wonen. Nee, samen met hun ouders, hun zusje Littel en hun opa wonen ze midden in dierentuin Durvers' Zoo.

De Leeuwenkuil
Televisieserie Joco Media 'Malaika'

Malaika

Malaika is een dagelijkse dramaserie over jonge mensen die werken in de zorg. Malaika gaat over gewone mensen die willen helpen en goed willen doen, omdat ze geloven dat ieder mens recht heeft op een waardig bestaan.

Malaika