menu
EN
NL
Joco Media Televisie Joco Media Televisie

televisie

Zomer Zonder Mama

Vlakbij het huis van oma is een AZC gekomen. Eén meisje (Rana, ook 10) valt op. Ze draagt felgekleurde kleren. Suzan is gefascineerd door haar, tot ongenoegen van vriendinnen Joke en Simone.
lees meer

Als de dijken breken

Door toenemende regenval, het smelten van het poolijs en onstuimige rivieren is de kans op een totale overstroming reëel aanwezig. In deze ambitieuze zesdelige ensemble/mozaïek-serie zien we...
lees meer

Trollie

De tienjarige boekenwurm en loner Max viert kerst dit jaar samen met zijn familie in het oude landhuis van zijn oma, hoog in de bergen. Op de heenreis vindt Max een bijzondere voetafdruk in de sneeuw...
lees meer

Rechercheur Ria

In deze humoristische politieserie zien we Ellen Pieters in de rol van Rechercheur Ria, een alleenstaande moeder van een bijdehante tweeling.
lees meer

De Leeuwenkuil

Daniël en Suzina Durvers zijn geen gewone kinderen, die in een gewoon huis wonen. Nee, samen met hun ouders, hun zusje Littel en hun opa wonen ze midden in dierentuin Durvers' Zoo.
lees meer

Malaika

Malaika is een dagelijkse dramaserie over jonge mensen die werken in de zorg. Malaika gaat over gewone mensen die willen helpen en goed willen doen, omdat ze geloven dat ieder mens recht heeft op een waardig bestaan.
lees meer...